Om Mimi sensei

Jeg elsker at lave mad. Min far havde en Sushi restaurant i Kobe Japan og jeg har lært madlavning fra ham.

2 sushi newJeg er vokset op i Kobe, Japan og er uddannet som stenograf.

Jeg er også Misho Ikebana mester (Ikebana er en japansk blomsterarrangement) fra Japan og har uddannet som Dansk blomster mesterbinder fra Gartnerskole Søhus.

Ikebana trolehassen 1 Ikebana simple

 

Jeg har arbejdet som tekstforfatter og salgskonsulent i reklamefirmaer i Japan.

Jeg har boet i Australien i 1 år og rejst jorden rundt i 1 år. Der mødte jeg min mand, Kasper.

Jeg kom til Danmark i 1993, og har arbejdet som salgskonsulent i GASA Young Plants A/S og som shippingassistent i Unilever.

I dag er jeg jobsøgende og underviser i japansk på ungdomsskoler på Fyn i min fritid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *